STAN&SPEELGOED

Speelgoedactie

Elk kind verdient een cadeautje

Decembermaand cadeautjesmaand, maar niet voor ieder kind. Voor een kind uit een gezin met een beperkt budget is een cadeau met de verjaardag of een cadeau met de feestdagen niet vanzelfsprekend, laat staan zomaar iets tussendoor. Speelstoet in Arnhem biedt uitkomst, ook voor de rest van het jaar. Een kind moet kunnen spelen. Daarom ook dit jaar weer de speelgoedactie in Stan&Co.

Wat doet Speelstoet?

De doelstelling van Speelstoet in Arnhem is het aanbieden van speelgoed aan gezinnen die niet of nauwelijks over de middelen beschikken om speelgoed voor hun kinderen aan te schaffen. Speelgoed is een eerste levensbehoefte en door te spelen kunnen kinderen zich ontwikkelen. Ieder kind heeft het recht om te spelen, ongeacht de financiële situatie van de ouders of verzorgers!

Speelgoedactie bij STAN&CO

Om kinderen uit deze gezinnen in Arnhem en omgeving een leuk cadeautje te bezorgen staat er in STAN&CO. een grote Kerstboom. De medewerkers van STAN&CO. roepen hun gasten op speelgoed onder de boom te leggen. In ruil daarvoor biedt STAN een gratis kopje koffie aan! Eind januari doneert STAN&CO. al het ingeleverde speelgoed aan Speelstoet in Arnhem.

Steun onze speelgoedactie, en maak kinderen blij!

Help de lokale speelgoedbank en doneer voor 1 januari jouw speelgoed bij STAN!
In ruil voor een gratis kop koffie of thee.

Inzamelen speelgoed van 6 t/m 30 december 2017.

Speelgoed graag schoon, compleet en in goede staat. Het mag gebruikt maar ook nieuw speelgoed zijn.


reserveren